luni, 28 octombrie 2013

Alien Essence Absolue Intense Eau de Parfum by Thierry Mugler


O interpretare intensa si suprema a parfumului Alien, prețios si rafinat. Un parfum magnetic ce evidențiază frumusețea unei femei si o învăluie cu strălucire. O creație ambrata, florala si vanilata, o aroma magnetica care învăluie pielea într-o aura de lumina. Alien Essence Absolue, este un parfum suprem, un omagiu adus ingredientelor prețioase, manufacturat cu materiale prețioase ne oferă o călătorie olfactiva unica.

O revelație florala, senzuala si aromata, intensa: iasomie de sambac, heliotrop si iris.
O revelație mistica opulenta si misterioasa: lemn de casmir si mirt.
O revelație vanilata ambrata, bogata si fermecătoare: ambra alba si vanilie.
Această combinație a dat naștere la un parfum radiant , vibrant , și misterios .
Familia olfactiva ambrat-floral-vanilat, concentrație apa de parfum intensa creata in colaborare cu parfumierul Dominique Ropion.

Dominique Ropion


Parfumierul care a creat si Alien Eau de Parfum si Eau de Toilette, Eau Luminescente, si variantele Sunessences , a primit in 2008 International Fragrance Award, un premiu care recunoaște meritele unui creator rafinat de parfumuri si ridica la nivel de arta creațiile sale.

To create Alien Essence Absolue, I started with the idea of a sacred nectar that would envelop women in a unique aura. I developed this intense eau de parfum around the idea of mysticism and power. The fragrance is like a charm or a rite that connects women with something sacred, almost divine.” Dominique Ropion

Sticla este inspirata din prețioasa picătură a aurului.

Modelat cu plăcere si rafinat în minte, Alien Essence Absolue este o sticla multifatetata, ca o explozie de foc galben, curbe feminine, Sculptata ca o bijuterie din aur topaz, noua fațetă a amuletei concentrează in interior concentratul aromat al parfumului.

Alien Essence Absolue evidențiază si omagiază feminitatea unica a fiecărei femei.
Aura magnetica, transmite emoții intense si amintiri.
Este un cadou ca un nectar prețios, care emana bogăția prețioasă a aromelor si atunci când atinge pielea oferă femeii puteri magice si învăluie trupul într-o aura senzuala,mistica si enigmatica.

 În această creație , artistul Thierry Mugler oferă viziunea sa despre o femeie solara , o zeiță modernă , care radiază cu puterea sa binevoitoare . Alien are o putere unică de a descoperi strălucirea fiecărei femei, este un cadou extras din pietrele sacre care vindeca. Femeia Alien este o viziune de moliciune și senzualitate .



Disponibil la sticlute reincarcabile: 30 ml, 60 ml si nereincarcabila 60 ml Alien Essence Absolue Intense Eau de Parfum.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger