marți, 6 august 2013

Secretul unui ten impecabil, fondul de ten



Fondul de ten ar trebui sa fie un produs pe care îl folosim zilnic, în funcție de ieșirile noastre din casa.
Chiar dacă ai un ten fără imperfecțiuni este recomandat sa folosești fond de ten, pentru ca formează o pelicula protectoare la nivelul tenului, protejându-l de agresiunile din mediul înconjurător.
In plus fondul de ten, indiferent de textura sa acoperă imperfecțiunile, oferă strălucire tenului și aplicat corect tenul va arata impecabil.
Sunt mai multe tipuri de fond de ten, de aceea este necesar sa alegi textura potrivita tipului tău de ten.
Un fond de ten potrivit trebuie sa ofere tenului un aspect natural, fără sa dea impresia ca porți fond de ten și fără aspectul de masca.
Nuanța  ca și textura trebuie sa fie naturala și sa se potrivească perfect pielii tale, sa pătrundă bine în ten și sa uniformizeze aspectul tenului.

Crema coloranta - este de fapt o crema hidratanta cu pigment care are rolul de a hidrata pielea și a uniformiza aspectul tenului. Este textura ideala pentru un ten fără imperfecțiuni.

Fondul de ten Fluid - este o textura potrivita tenului uscat, normal mixt, are o acoperire mica și este ideal pentru anotimpul cald sau pentru momentele în care iți dorești să ai un machiaj lejer.

Fondul de ten crema -  este o textura potrivita tenului uscat, pentru ca are proprietăți intens hidratante. Are acoperire medie și aspectul final este ușor satinat.

Fondul de ten compact - este o textura potrivita tenului gras, are putere mare de acoperire iar aspectul final este fără luciu și protejează foarte bine.

Fondul de ten spuma - este o textura potrivita oricărui tip de ten, este lejer și pătrunde foarte repede în piele.

Testează mai multe fonduri de ten la lumina naturala, alege textura și nuanța potrivita tipului tău de ten și vei avea un machiaj impecabil în fiecare zi.

2 comentarii:

  1. Off... eu tot nu mi-am gasit fondul de ten perfect! Noroc ca nu am probleme cu tenul si pot oricand opta doar pentru o pudra ca sa-si faca treaba. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa ai rabdare si sa testezi suficiente produse in magazin, cu siguranta iti vei gasi si tu fondul de ten potrivit tenului tau. Ai un ten frumos si da cu siguranta poti opta pentru orice textura. :)

      Ștergere

Postări populare

Powered By Blogger