sâmbătă, 4 mai 2013

Escada o poveste de dragoste fără sfârșit


Istoria Brandului Escada începe de la o poveste de dragoste fără sfârșit dintre Margaretha și Wolfgang Ley.
Margaretha era un model de succes al vremii care lucra pentru croitorul casei Regale Suedeze, Wolfgand era un tânăr om de afaceri cu ambiții și idei mărețe.
S-au îndrăgostit și au realizat ca sufletele lor vor fi veșnic împreună și dragostea va fi mereu mai presus de tot și de toate.
In timp ce se aflau în luna de miere având mari probleme financiare, au mers la o cursa de cai și au pariat toată suma de bani pe care o mai aveau pe un cal numit Escada.
De aici povestea începe frumos cu multa dragoste si pasiune, calul Escada a câștigat cursa și Marghareta împreună cu Wolfgand au decis ca în 1976 sa înființeze casa de moda numita ESCADA în München , Germania.
``Inima este valoarea care sta la baza casei Escada`` spune Wolfgand
Primul parfum Escada lansat in 1990, se numește Margaretha Ley este un parfum floral Oriental și conține ``amintirile`` Margarethey din Suedia, flori pe care ea le iubea, Iris, lăcrămioare, zambila, trandafir.
Wolfgand i-a oferit acest parfum cadou de ziua ei, ca o declarație de dragoste memorabila pe care sa o poată pulveriza pe pielea ei în fiecare zi și sa simtă dragostea lui, este modalitatea de a transmite olfactiv memoriile Margarethei.
Astăzi am ales sa va vorbesc despre un parfum Escada plin de pasiune, dragoste și rafinament, un parfum care ma încântă la fiecare pulverizare deși, nu este un parfum recomandat pentru vremea calda.

Escada Magnetism
Este un omagiu adus femeii moderne pentru a se simți sexy, un elogiu adus povestii de dragoste dintre Margaretha si Wolfgang.
Este un parfum gurmand, oriental, plin de culoare, energie, seducție și atracție, lansat în 2003 de doi parfumieri Steve Demercado și Pierre Bourdon.
Notele de vârf sunt gurmande, ananas, pepene, coacăze negre, lichi, inima este eterna cu imortele iar baza este lemnoasa pentru a oferi parfumului o persistenta aparte, mosc, lemn de santal, ambra, patchouli, caramel, vetiver, și vanilie.
Sticla parfumului este plina de magnetism, arata ca un cristal, este simpla dar complexa ca o bijuterie feminina.
Femeia care poarta acest parfum este senzuala, sexy, rafinata, eleganta si este mereu in cantrul atentiei.
Disponibil la 25, 50 și 75 ml apa de parfum, va recomand sa îl încercați și veți simți magnetismul dragostei eterne.

8 comentarii:

  1. Da, am citit articolul, parca l-as fi mancat.Eu sunt pe veci innebunita dupa parfumuri, chiar si dupa cele care nu-mi plac cum miros :) Nu stiam povestea din spatele brandului Escada, mi-a placut sa aflu ca totul a pornit de la un cal :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este o poveste de dragoste fascinanta și emoționantă! :) Ma bucur ca iti place!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Da chiar frumoasa, este o casa de parfumuri la baza căreia a stat multa dragoste si acum chiar dacă Margaretha nu mai este, Wolfgang are grija ca toate parfumurile create de brandul Escada sa fie un manifest pentru dragostea lor :) Emotionant.

      Ștergere

Postări populare

Powered By Blogger