vineri, 10 mai 2013

A scent Issey Miyake aroma aerului proaspăt


V-am tot povestit despre importanta folosirii parfumurilor Fresh vara.
Recunosc sunt fan parfumuri proaspete în anotimpul cald deoarece aromele se intensifica din cauza căldurii și alcoolul în exces pe piele poate dauna grav sănătății și aspectului pielii.
Pasiunea mea pentru parfumuri proaspete pe timpul verii ma îndeamnă sa va povestesc astăzi despre o semnătură olfactiva care te duce cu gândul la prospețime  A scent Issey Miyake, o aroma
care ne amintește despre lucrurile esențiale.

A Scent Issey Miyake, parfum inspirat de aerul proaspăt din munții Japoniei, un miros proaspăt  atât de proaspăt încât dacă închizi ochii poți simți aroma verde, delicata și subtila. 
Este un parfum pe care îl poți purta în orice moment al zilei și îl poți aplica iar și iar fără nici o
reținere.

O aroma veritabila și autentica creata în colaborare cu parfumierul Daphne Bugey, o apa de toaleta Fresh  verde și florala ce conține frunze de verbina, ce dau o senzație de optimism și plăcere de a trai, flori aromate zambila și iasomie, conferă feminitate, căldură și la final o atingere fina de lemn de galbanum.
Aroma aerului care miroase bine… ``Natura este cel mai mare parfumier al vieții. Eu doar l-am folosit ca sursa de inspirație.``spunea Issey Miyake .

Flaconul evoca un sentiment de simplitate, ușurință și prospețime, are marginile mate și este creata dintr-o singura bucata de sticla, reprezinta cu precizie ceea ce exprima și parfumul un conținut curat și aerisit.
Disponibil la 30,50 și 100 ml apa de toaleta, loțiune pentru corp 200 ml și gel pentru dus 150 ml.
Va invit sa îl încercați și veți simți mângâierea proaspătă a aerului rafinat semnat Issey Miyake.



Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger