luni, 29 aprilie 2013

Lancome O d'Azur


A început vremea calda și pentru mine a început și vremea parfumurilor Fresh, nimic nu se compara cu o aroma proaspătă pe o vreme calda.
Astăzi scot la prezentat o apa de toaleta senzuala și proaspătă Lancome O d'Azur, care ne invita într-o aventura de vara de-a lungul Coastei de Azur.
Este un parfum inspirat de parfumul clasic Lancome O, care a fost lansat în urma cu 40 de ani, iar aceasta versiune aduce un omagiu primei variante neschimbate de 40 de ani.
Notele de top de la noua ediție O d 'Azur va reîmprospăta pulpa de lămâie și arome Calabria bergamota. O inimă feminina și blânda, creata de petale de bujor și trandafir turcesc, decorate cu piper roz, în timp ce baza include o îmbrățișare caldă de note lemnoase, semințe Ambrette și mosc senzual.

O'Azur este partenerul credincios pentru călătoriile în jurul lumii.
Parfumul a fost creat de doi parfumieri, Domitile Bertier și Sophie Labbe, campania de publicitate a fost lansata de Mario Testino.
 Ô d'Azur este o invitație la libertate. 

Parfumul este disponibil la 75 și 125ml EDT O d `Azur... va invit sa îl descoperiți...


2 comentarii:

  1. Buna ,te am nominalizat la The Versatile Blogger Award aici:http://misskryssy.blogspot.ro/2013/04/the-versatile-blogger-award.html
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger