vineri, 19 aprilie 2013

Bvlgari introduce BVLGARI MAN EXTREME


In lumea parfumeriei de Lux apar frecvent noutăți și este o concurenta acerba pentru a fi mereu în top.
In ultima vreme bărbații au devenit din ce în ce mai atenți la lucrurile pe care și le achiziționează și sunt mai selectivi cu parfumurile pe care și le doresc.

Pentru un bărbat, a se cuceri pe sine însuși, este prima și cea mai nobila victorie.”    Platon
Ca o noua expresie a carismei moderne, Bvlgari dezvăluie BVLGARI MAN EXTREME, un parfum care contopește prospețimea intens mediteraneana cu modernitatea notelor lemnoase, evocând vitalitatea și forța Romei.


BVLGARI MAN EXTREME este dedicat bărbatului care își dorește sa experimenteze emoții puternice și extreme.
 Noul flacon distinctiv datorita finisării metalice este o sticla argintata, creata sa arate ca și când ar fi fost sculptata în marmura, plătind un tribut patrimoniului Bvlgari.


BVLGARI MAN EXTREME revitalizează valorile simbolice ale parfumului BVLGARI MAN, a cărui senzualitate masculina este o declarație a carismei înnăscute.  Eleganta, impozanta și irezistibila apa de toaleta este infuzata de note proaspăt lemnoase, care provoacă, seduc și intriga sufletul.
O aroma vegetala cu note de vârf zemoase, precum grapefruit-ul roz, bergamota Calabriana și seva cactusului, creează o experiență olfactiva fremătătoare ce exulta de energie.
In inima parfumului se deschid note floral masculine de frezie alba, cardamom de Guatemala și ambra vegetala, accentuate de luminoasele și liniștitoarele note de baza precum lemn de balsa, vetiver Haitian și benzoin Laotian ce adaugă o căldură și radianta orientala acestui parfum.
Am creat acest nou parfum pentru Bvlgari în ideea de a evoca o noua prospețime fără a neglija senzualitatea moderna. Astfel am selecționat cele mai bune ingrediente naturale amintind de atmosfera Romei, declara parfumierul Alberto Morillas.“ In inima acestui parfum se regăsește cardamom-ul, pe care personal l-am văzut crescând și care oferă parfumului o dimensiune alba, imaculata și foarte masculina. Când este integrat în parfum, acesta evoca instantaneu deschiderea unei priveliști infinite. Masculinitatea cere o forță ușor ambigua asa ca am ales frezia pentru prospețimea și nonconformismul ei. Provocarea acestui parfum a fost sa găsesc o noua prospețime sub semnătura Bvlgari”.

BVLGARI MAN Extreme este disponibil în gramajele 60 ml și 100 ml si importatorul oficial al brandului in Romania este Everet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger