luni, 18 martie 2013

Farmec atemporal


Toți ne dorim ca aspectul exterior sa fie bine îngrijit și sa rămână undeva pe la 20 de ani, fără riduri, fără probleme și mereu tânăr, însă este normal sa evoluăm și sa trecem prin toate etapele vieții.

"Sa fii veșnic tânăr nu înseamnă sa ai 20 de ani. Înseamnă sa fii optimist, sa te simți bine, sa ai un ideal în viata pentru care sa lupți și sa-l cucerești!" Ana Aslan

Iata cum o femeie minunata a reușit sa facă istorie în arta cosmeticelor Romanești,  iată cum o fraza spusa de dansa ma ajuta sa îmi găsesc echilibrul și la 30 de ani., apoi cu siguranță și la 40 și dacă sănătatea îmi va permite și la 50, 60, 70...
Viata continua chiar dacă mai apare o linie fina pe tenul tău  frumusețea este relativa și dacă ai Farmec poți epata prin personalitatea fascinanta.
De curând Farmec a lansat campania „Românce cu Farmec” care își propune sa pună în valoare frumusețea femeilor românce.
Este o campanie creata din suflet care încearcă sa ne ajute sa conștientizăm ca Frumusețea are Farmec și merita sa iți menții spiritul mereu tânăr.


Cum as descrie o femeie cu Farmec?

Ei bine, o femeie care este sigura pe ea, o femeie care știe sa emane senzualitate și îmbrăcată în haine fără eticheta unor branduri renumite, care știe sa pună în valoare hainele și nu invers.
O femeie chic, care știe sa se îmbrace nu după ultima moda ci sa își creeze propriul sau stil.
O femeie care, chiar dacă matura pe strada, matura fără sa lase în urma sa nici un gunoi, excelează în munca sa și este cea mai buna în ceea ce face.
Știe sa ia decizii în viata de care nu-i va fi rușine mai târziu, merge cu fruntea sus fără sa facă compromisuri.
Este suficient de puternica sa își susțină singura familia dacă acest lucru este necesar, știe sa își prioritizeze sarcinile în asa fel încât va avea mereu timp pentru toate.
O femeie cu Farmec este aceea care știe sa gătească pe tocuri, știe sa fie minunata în bucătărie și magnifica în cariera.
Își cunoaște limitele și chiar le depășește atunci când este cazul, lupta pana la epuizare pentru cauzele în care crede, nu permite nimănui sa-i înnoreze cerul senin.

O femeie care deține Farmec atemporal care are personalitate, care se răsfață cu cele mai bune gânduri  care găsește bucurie în lucruri mărunte.
O femeie cu Farmec merge mereu pe drumul care duce undeva, este hotărâtă, motivata, înlocuiește grijile cu acțiuni și nu permite problemelor sa dețină controlul vieții sale.
Învață și tu sa trăiești în prezent, sa te concentrezi prețuind clipa prezenta și șansele pe care ți le oferă viata, învață sa iți folosești imaginația și sa emani Farmec în fiecare zi prin toți porii.

Articol scris pentru Super Blog Spring 2013
 Etapa 8. Românce cu Farmec





9 comentarii:

  1. Felicitari Coco pentru acest articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos articolul, iti multumim ca ne amintesti ca nu ar trebui sa facem atat de multe compromisuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos! De-ar fi mai multe ca tine... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos articol si imi place si citatul de la sfarsit :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant articol. Intr-adevar ca citatul din poza e crema articolului. Super tare

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger