duminică, 24 martie 2013

Corfu paradis terestru


Se spune ca, dacă ajungi sa pui picioarele pe tărâmul Greciei, ești blestemat sa te îndrăgostești atât de tare de acesta, încât sa iți dorești sa revii mereu și credeți-ma nu este foarte greu.
Grecia poate pătrunde în inima ta atât de adânc și imaginea acelor locuri divine rămân impregnate pe retina ta, și mirosul nisipului fin rămâne în nările tale și sunetul valurilor și tavernelor rămân în urechile tale și totul formează o pasiune pentru acele locuri, pe care nu o poți manifesta decât dacă revii acolo sa iți petreci cele mai frumoase vacante.
Iata de ce am ajuns, acum, sa ma documentez pentru o noua aventura de data aceasta sub forma unei Vacante în Corfu.
Am cautat și am găsit oferte la Agentiade turism Paralela 45 de Charter Corfu foarte avantajoase.

De ce am ales Corfu?

Pentru ca Insula Corfu este considerata unul dintre cele mai fascinante locuri din întreaga Europa. Flora impresionanta, fauna bogata, monumentele istorice și religioase care se afla aici, tavernele tradiționale  oamenii calzi primitori numeroasele hoteluri de lux și facilitățile moderne, fac din aceasta insula un adevarat paradis terestru în care te poți deconecta de stresul cotidian.
O excursie in Corfu este minuata dar o vacanta in Corfu este divina.
Pentru ca tavernele din Corfu ne oferă  o bucătărie specific greceasca, unde aromele proaspete se îmbină armonios, putem manca din delicatesele bucătăriei Grecești în timp ce suntem serviți cu calm și buna dispoziție,  bucătarii vin la masa sa iți mulțumesc pentru ca ai ales sa mănânci în taverna lor și ne va oferi bucuria de a ne obișnui cu stilul de viata lejer din insula. 
Pentru ca nu lipsesc nici meniurile vegetariene, făcute din legume la fel de proaspete cu sosuri fine și extrem de gustoase, dar nu lipsesc din meniuri nici fructele de mare.
Pentru ca plajele din Corfu sunt faimoase pentru frumusețea lor, pentru varietatea peisajelor. Frumusețea lor naturala este inegalabila.  Briza calda, nisipul auriu, arborii care ajung pana în marginea apei, totul, absolut totul te face sa iți dorești sa petreci cât mai mult timp într-un loc unde timpul se oprește pentru tine.
Pentru ca pe lângă leneveala de pe plaja ai și ce vizita: fortărețele venețiene, Academia Ioniana, Palatul Sf Mihail și Gheorghe, Muzeul de arheologie și multe altele.
Pentru ca poți face cumpărături din magazine tradiționale și poți cunoaște oameni interesanți.
Pentru ca, în Corfu viata parca se oprește în loc, nu mai exista noțiune de timp și te poți bucura de fericirea ta alături de iubitul tău, în liniște fără telefoane, ceasuri , tablete, e-mailuri, internet, oameni plini de energie negativa.
Pentru ca, uiți de tot și uiți cine ai fost tu, înainte sa ajungi acolo și te reinventezi într un ritm lent, cald cu aroma marii în nări.
Pentru ca, dacă iți dorești sa găsești un loc numai al tău, unde sa stai împietrit de uimire și sa admiri bogăția pământului, o poți face.
Ce crezi? Esti gata sa te reinventezi și sa călătorești și tu în Corfu?
Lasa-te pe mana specialiștilor în călătorii și alege sa iți petreci vacanta pe tărâmul Zeilor.
Articol scris pentru  Super Blog Spring 2013
Etapa 11. Calatorie legendara in Corfu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger