joi, 21 februarie 2013

Love in Paris Nina Ricci dragoste trăita în Paris♥♥♥


O aroma care poate seduce de la prima pulverizare, magia Parisului cuprinsa într-o sticla de parfum.
In parfumul Love in Paris vei găsi esența dragostei și romantismului profund, a fost creat de către parfumierul Aurelien Guichard .
Love In Paris o mireasma vesela, proaspăta  romantica combinata cu tonurile florale, fructate și lemnoase de trandafir, bujor, bergamota, anason, caisa, iasomie, lemn de santal, cedru, mosc și vanilie.
Love in Paris, este perfect pentru seri magice, pentru momentele în care iți dorești sa fii remarcata, dar este la fel de potrivit pentru a fi purtat și ziua indiferent de ținuta.
                                           
Imaginează-ți ca te plimbi prin Paris, alături de jumătatea ta, îndrăgostită și învăluită de esența romantica Love in Paris de la Nina Ricci. Te-am făcut curioasa? 
Iți recomand sa îl încerci și iți garantez ca datorita esenței Love in Paris, vei fi în centru atenției  vei primi complimente frumoase și vei fi învăluită toată ziua în atmosfera romantica.

2 comentarii:

  1. Ieri m-am dat cu Amor Amor de la Cacharel..inspirata de articolul tau, acum Love in Paris de la Nina Ricci....nu mai am decat un esantion pe undeva, o sa il caut, a doua sticluta e gata de anul trecut :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc pentru aprecieri :)
      Asa cum spun marii parfumieri, parfumul nu este doar o aroma pe care o pulverizezi pe haine pentru a-ți schimba starea ci este o amintire, o senzație pe care o trăiești de fiecare data când simțurile olfactive sunt stimulate de către esența ta preferata.
      Data viitoare când îți vei achiziționa un parfum gândește-te la câte amintiri frumoase poți stoca în memorie datorita lui! :)

      Ștergere

Postări populare

Powered By Blogger